Rotterdam havenrondvaart 75 minuten

Ga eens mee met de havenrondvaart van 75 minuten en ontdek de grootste haven van Europa! Deze havenrondvaart vindt het hele jaar door plaats.

-> Voor deze rondvaart kunt u niet reserveren. Wij adviseren u daarom circa 20 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn.

Uitgebreide havenrondvaart & Zomeravondtour

Let op! Aankomende week varen wij op donderdag, vrijdag & zondag richting het altijd drukke boeiende Botlekgebied.
Op de zaterdagavond varen wij deze route ook om 19.30 uur tijdens onze Zomeravondtour tour. Deze is gelijk de laatste van het jaar!

Dagtochten programma juli en augustus

In de maand augustus kunt u deelnemen aan een dagtocht!
Drie maal in de week vertrekken wij naar de Tweede Maasvlakte en iedere woensdag vertrekken wij naar de Historische vestingstad Willemstad.
Kunt u niet genoeg van varen krijgen? U zult zich tijdens beide tochten uitstekend vermaken.
 

Wereldhavendagen programma

Komt u op 5,6,7 september naar Rotterdam houdt u er dan rekening mee dat de Wereldhavendagen plaats vinden. Ons vaarschema is i.v.m. de stremmingen op het water aangepast. Naast onze standaard rondvaart van 75 minuten, is er ook een uitgebreide havenrondvaart en een Festival Tour.

Thematochten

Naast ons reguliere programma organiseren wij nog een aantal leuke tochten.
Wat dacht u bijvoorbeeld van Zeeuwse Mosseltocht op Rotterdamse water, de Oasis of the seas uitzwaaien, ontspannend Bridgen aan boord tijdens Under the Bridge. Houdt onze themtochten pagina goed in de gaten want er komt nog veel meer leuks!